Tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelu

Datakolmio Oy on keväällä 2001 perustettu, Pohjois-Pohjanmaalla toimiva tietotekniikka-alan yritys. Päätoimialaamme ovat yrityksille ja yhteisöille tarjottavat ATK laite- ja tukipalvelut. Ylläpidämme ja päivitämme asiakkaamme ATK järjestelmät sopimuksen mukaan. Huolehdimme virussuojauksesta, palomuureista ja varmuuskopiointijärjestelmistä. Toimitamme asiakkaillemme myös tietokoneet, palvelimet, oheislaitteet ja tarvikkeet, aina tarpeen mukaan. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme tietoverkkoon liittyvissä toissä. Kaapeloimme lähiverkkoja, testaamme ja mittaamme verkon toimivuutta, asennamme ja konfiguroimme lähiverkon aktiivilaitteet ja huolehdimme asiakkaamme ulkoisista tietoliikenneyhteyksistä yhdessä asiakkaan valitseman palveluntarjoajan kanssa.

Toimipisteemme sijaitsee Oulaisissa, Oulaisten Yritystalon tiloissa. Asiakkaitamme palvelee kaksi kokopäiväistä tietokoneasentajaa, toiminta-alueena Oulun eteläinen alue. Käytössämme on lisäksi etätukijärjestelmä, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme mikrotukea ja ongelmanratkaisua nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat luotettavuus ja pitkäjänteisyys. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme nöyrästi ja kokonaisvaltaisesti kunkin asiakkaan omat tarpeet ja lähtökohdat huomioon ottaen.