Muut palvelut

Ylläpito- ja tukipalvelun lisäksi Datakolmio Oy tarjoaa asiakkailleen myös muita IT palveluita. Tällä sivulla on lyhyt kuvaus muista tarjoamistamme palveluista.

Web-ohjelmointi ja Internet

Valmistamme PHP/MySQL rajapinnalla toimivia, selaimella käytettäviä, verkko-ohjelmia sekä Linux- että Windows- palvelinympäristöön. Valmistamme ja päivitämme myös asiakkaidemme kotisivuja, asennamme ja konfiguroimme julkaisujärjestelmiä ja avustamme asiakkaitamme sähköpostiliikenteeseen ja muihin julkiseen internetverkkoon liittyvissä asioissa.

Web-hotelli ja virtuaalipalvelimet

Datakolmio Oy on K&T Neutech Oy:n web-hotellipalvelujen ja virtuaalipalvelimien jälleenmyyjä. K&T neutech Oy on espoolainen vuonna 1996 perustettu osakeyhtiö, jonka päätoimialana on Internet-palveluiden tuottaminen. mm. web-hotelli palvelut sekä suorituskykyiset internet-palvelimet. Toimipisteet Espoossa ja Helsingissä.

Lisätietoja K&T Neutech Oy:stä.

Tietojen palautus ja tietojen hävittäminen

Datakolmio Oy on Ibas kumppani. Tietoturvayhtiö Ibas on pohjoismaiden johtava asiantuntija tietojen palauttamisessa, sähköisen aineiston tutkinnassa sekä tietojen hävittämisessä. Tarjoamme asiakkaillemme Ibasin laadukkaita tiedonpalautus- ja tiedon hävittämistuotteita. Tarvittaessa Tietojen palautus ja tietojen hävittäminen voidaan tehdä myös palveluna.

Lisätietoja tietoturvayhtiö Ibasista.

Laite- ja ohelmistotoimitukset ja asennuspalvelu

Myymme ja asennamme kaikkia yleisimpiä tietokone-, palvelin- ja oheislaitemalleja. Räätälöimme asiakkaillemme tarjouskokonaisuuden, johon kuuluvat laitetoimitusten lisäksi asennus ja käyttöönotto. Näin asiakkaamme saa kokonaiskuvan laiteinvestointinsa kokonaiskustannuksesta ja laitteiden käyttöönotto tapahtuu hallitusti.

Myymme myös tietokoneohjelmia ja ohjelmalisenssejä ja huolehdimme asiakasyritystemme ohjelmalisenssien riittävyydestä ja päivittämisestä. F-Securen ja Ibasin tuotteiden lisäksi myymme Microsoft Open, OEM ja kuluttajalisenssejä ja -ohjelmia sekä Adobe- ja Symantec ohjelmia.

Etätuki

Käytössämme on ISL etätukijärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaillemme nopean avun ongelmatilanteissa. Pystymme avustamaan asiakkaitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti etäisyyksistä riippumatta. Etätukijärjestelmä hyödyntää internet verkkoa ja tietoliikenne suojataan aina vahvalla SSL salauksella. Käytössämme on oma etätyöpöytäyhteyden kirjautumispalvelin, joten etätyöpöytäyhteyden muodostamiseen ja yhteyden aikaiseen tietoliikenteeseen ei käytetä missään vaiheessa kolmannen osapuolen kirjautumis- tai muuta välityspalvelinta.

Etätukijärjestelmän avulla tukihenkilömme voi seuravat asiakaskoneen työpöytää reaaliaikaisesti ja suorittaa tarvittavat toimenpiteet saman tien. Asiakas voi seurata tukihenkilön työskentelyä ja milloin tahansa ottaa tietokoneen omaan hallintaansa, tai katkaista etäyhteyden.