Yrityksen tietoturva

Yrityksen tietoturva on suojautumista sekä ulkoisia että sisäisiä uhkia vastaan. Ulkoiset uhat, kuten haittaohjelmat ja tietomurrot, edellyttävät hyvin toimivaa ja helposti hallittavaa tietoturvaohjelmistoa ja toimivaa palomuuriratkaisua. Lisäksi yrityksen sisäiset toimintojen ja käytäntöjen on oltava sellaiset että luottamukselliset tiedot eivät joudu vääriin käsiin. Tällaisia tekijöitä ovat esimerkiksi salasanakäytännöt ja käyttöoikeuksien määrittely.

Sisäisiä uhkia yrityksen tietoturvalle ovat esimerkiksi arvokkaiden tietojen menettäminen laitevian seurauksena. Myös laitevikojen seurauksena aiheutuneet tuotantokatkokset ja muut viivästykset voivat aiheuttaa yritykselle ylimääräisiä ongelmia ja kuluja. Toimiva varmuuskopiointijärjestelmä ja laitevikojen ennakoiminen valvonnan avulla ja vikasietoisuutta parantamalla ennaltaehkäisevät edellä mainittuja ongelmia ja auttavat suojaamaan yrityksen elintärkeitä tietoja.

F-Secure Protection Service for Business

Datakolmio Oy on kotimaisten F-Secure tietoturvaohjelmistojen sertifioitu jälleenmyyjä. Toimitamme, asennamme ja konfiguroimme ohjelmat valmiiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme myös tietoturvan tilaan liittyvää valvontaa. Näin yritys voi varmistua siitä että suojaustaso pysyy vaadittuna eikä heikkoja lenkkejä esiinny. F-Secure tuotteet ovat räätälöityjä erikokoisille yrityksille sopiviksi. Pienille, 5-25 työaseman ympäristöille sopiva tuote on F-Secure Protection Service for Business. Ohjelmat on helppo asentaa ja ne päivittyvät täysin automaattisesti. Ohjelmia voidaa hallita keskitetysti F-Secure web-portaalin avulla joten omaa hallintapalvelinta ei tarvita.

Lisätietoja F-Secure Protection Service for Business palvelusta.

F-Secure Business Suite

F-Secure Business Suite on kokonaisratkaisu joka suojaa luotettavasti yrityksen IT-infrastruktuurin kaikki tasot: työasemat, kannettavat tietokoneet, palvelimet, sähköpostin ja web-liikenteen. Järjestelmää hallitaan keskitetysti yrityksen omalle palvelimelle asennettavalla F-Secure Policy Managerilla.

Keskeiset ominaisuudet

  • Kattava, tinkimätön suojaus, joka turvaa liiketoiminnan
  • Helppo käyttää, päivittää ja ostaa
  • Kevyt - suunniteltu käyttämään vain vähän järjestelmäresursseja
  • Sisältää uusimmat teknologiat, jotka suojaavat jatkuvasti kehittyviltä uhilta
  • Tehokas, keskitetty tietoturvan hallinta
  • Saatavilla useilla kielillä

Lisätietoja F-Secure Business Suite kokonaisratkaisusta.